Over Jong

Samen realiseren we mooie projecten en geven we panden in binnensteden nieuwe bestemmingen. We beheersen het hele spectrum: van het inkopen van nieuwe projecten, ontwikkeling en bouw tot verkoop of verhuur. Door de sterke verbinding met de lokale markten in het noorden van Nederland en gevoel voor economische haalbaarheid en ondernemerschap, realiseren we meerdere projecten per jaar.

Bel 06 24 864 767 Mail ons

Visie
De mooiste steden zijn steden waar volop geleefd en gewerkt wordt. Het opnieuw inrichten van panden in binnensteden vereist daarom veel kennis van de lokale markt, zowel aan de aanbodzijde als voor het aansluiten bij de klantvraag en daarmee het vinden van een bestemming. Het is de reden dat Jong Projectontwikkeling zich richt op het noorden van Nederland én het hele proces in eigen beheer houdt.

We helpen u graag
De Jong Projectontwikkeling en De Jong Bouw bestaan al ruim 15 jaar. Onder projecten en nieuws vind u meer informatie over onze recentste projecten. Wilt u meer informatie over een nieuwe ontwikkeling of een gerealiseerd project dan kunt u contact opnemen met Robert de Jong 06 24 864 767 of mail info@jongprojectontwikkeling.nl.

JONG Projectontwikkeling

JONG Projectontwikkeling Hier vindt u een overzicht van recente projecten. Ons doel is het realiseren van nieuwe bestemmingen voor binnenstedelijk onroerend goed, die aansluiten bij de behoefte uit de markt.

Project-
ontwikkeling

BEKIJK PROJECTen

JONG Bouw

JONG Bouw Al onze bouwprojecten zijn gelieerd aan onze eigen projectontwikkeling. Met andere woorden: alles in eigen beheer. Met eigen mensen, planning en middelen.

Bouw